Ervaringen van zwangere vrouwen:

 

"Door een vroege miskraam was ik erg bang geworden om mijn kindje te verliezen tijdens mijn zwangerschap en had ik last van bekkenpijn. Tijdens de nei-sessie bleek dat ik door mijn angst te veel spanning op mijn bekken had zitten. Simone heeft de angst bij me weggehaald en tot mijn grote verbazing dus ook mijn bekkenpijn!

Na 8 weken hebben we een vervolgconsult gedaan, omdat ik te horen had gekregen dat ik een medische bevalling zou krijgen en hierdoor weer angsten kreeg. Ook deze angst heeft Simone weg kunnen nemen en doordat ik me minder gespannen voel, voel ik de baby ook meer bewegen. Hierdoor merk ik dat mijn angsten veel effect hebben op het kindje in mijn buik en daarom raad ik nei-therapie aan iedereen aan die zich angstig voelt. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor het kleine wondertje in je buik."

 

 

"Dat ik tijdens mijn zwangerschap al contact kon leggen met mijn baby voelde zó speciaal!

Daarnaast liet het mij inzien dat zelfs een baby al zoveel “oppikt” van mijn gevoel. Door Simone heb ik nu de rust dat mijn baby niet langer belast wordt met mijn onzekerheden.

Het kan toeval zijn, maar na het consult bij Simone voelde ik de baby haast iedere dag. Waar ik de eerste maanden vaak bang was om mijn baby opnieuw te verliezen, heb ik dit gevoel helemaal los kunnen laten.

Ik geniet nu van elk kriebeltje en schopje in mijn buik en ik heb het gevoel veel meer contact te hebben met de baby. Ik ben nu bijna 6 maanden zwanger en nu ik terug kijk op de eerste weken, besef ik pas goed hoe erg ik zelf veranderd ben sinds ik bij Simone ben geweest..

Ik heb nu vertrouwen in mezelf en ik weet zeker dat ik dit door geef aan mijn baby.

Ik kan nu echt genieten van mijn zwangerschap en kijk er naar uit om mijn kleintje eindelijk vast te kunnen pakken!"

 

 

"Voor mijn kinderen had ik al een aantal fijne ervaringen met NEI gehad bij Simone. Via hun foto’s maakte Simone contact en daar kwamen veel herkenbare dingen in naar voren, waardoor ik meer rust en balans voelde bij de kinderen. 

Vanwege deze goede ervaringen, leek het me goed om ook eens een NEI-sessie voor mezelf te doen, zeker nu ik zwanger ben. Zonder specifieke hulpvraag, was ik toch benieuwd wat dit mij en ons kindje in mijn buik kon brengen. Onbewust bleek er bij mij angst voor de bevalling te zitten. 

Ik merk dat ik nu rustiger ben, niet meer op zie tegen de bevalling en vertrouwen heb in de keuzes die de deskundige om me heen zullen maken. 

En het mooiste was dat de baby zelf mij als boodschap mee gaf ‘ik ben liefde’, wat een kadootje, waar ik met veel dankbaarheid aan terug denk!"

Ervaring zwanger worden:

 

"Voordat ik bij Simone was geweest, was ik nog nooit in aanraking gekomen met nei-therapie. Ik wist dus niet zo goed wat ik kon verwachten en ging dan ook blanco het consult in. Natuurlijk had ik wel een duidelijk doel voor dit consult. Ik was ook heel positief verrast door het consult. Simone krijgt heel concreet en duidelijk wat het "probleem" is. Ze kan dit goed uitleggen en tot iets positiefs ombuigen. Ze is heel professioneel en benoemt alles heel goed. Ze zorgde ervoor dat ik mij heel erg op mijn gemak voelde. Ik ben ontzettend blij dat ik de stap genomen heb om naar Simone te gaan en de ervaring heb met nei-therapie. Uiteindelijk heeft dit geleid tot een positief resultaat."