Ervaringen volwassenen:

"Ik kwam bij Simone terecht met een gevoel van angst. De fijne en rustige benadering van Simone sprak me direct aan. Door de NEI-behandeling merkte ik direct verschil in mijn gevoel. Dat waar ik bang voor was leek verdwenen en had plaats gemaakt voor een gevoel van rust en vertrouwen.

Ik heb het gevoel alles weer aan te kunnen. Ook mijn energiepeil is verhoogd. Voorheen was ik vaak moe en futloos. Dat is weg. Ik kan alles weer aan!"

"Ik ben een aantal weken geleden bij simone geweest. Van te voren wist ik niet zo goed wat ik me bij NEI-therapie moest voorstellen, maar ik had mezelf voorgenomen het gewoon op me af te laten komen. Simone stelde me meteen op mijn gemak en heeft vooraf alles goed uitgelegd. 

Ik had al een aantal jaren klachten waar ik zelf maar niet van af kon komen. De afgelopen jaren had ik veel last van extreme stemmingswisselingen waardoor ik me soms weken aan een stuk erg neerslachtig voelde. Niet alleen ik, maar ook mijn gezin had hier “last” van. Daarom vond ik het tijd om dit eindelijk aan te pakken. Tijdens de sessie werd me als snel duidelijk waardoor deze stemmingswisselingen steeds terugkwamen. Tijdens de sessie voelde ik me al een soort van opgelucht en lichter. Het leek alsof de last die ik meedroeg van me was afgevallen. De weken na de sessie voelde ik me stabiliseren en opgewekter.

Voor mij dus een hele positieve eerste ervaring met NEI-therapie. En zeker voor herhaling vatbaar."

"Ik kwam bij Simone in de praktijk, omdat ik last had van paniek, ik durfde niet op vakantie en kwam niet graag buiten de deur. Na elk consult voelde ik me steeds beter worden, soms had ik een terugval, maar dat hoort er bij.

Na weken oefenen en vertrouwen op mezelf ging het steeds beter en kwam ik weer graag op verjaardagen en ging ik weer uit eten.

Alleen de vakantie.. die moest nog komen.. Ik ben van te voren nog 1x naar Simone geweest voor een consult en nu moest ik echt op mezelf vertrouwen.

Toen ik in de auto stapte om naar Italië te vertrekken, voelde ik ineens een warm gevoel. Ik zei tegen mezelf dat ik het kon en dat het een super vakantie zou gaan worden. Met dit gevoel en deze gedachten is mijn vakantie helemaal compleet geworden.

Ik was zo trots op mezelf en bij deze wil ik tegen iedereen zeggen, of je erin gelooft of niet, je moet dit ervaren!

Simone is heel goed in haar werk en houdt privé en zakelijk goed gescheiden.

Ik wil je bedanken voor je tijd en aandacht die je me gegeven hebt, je hebt me de goede kant op geholpen! "

"Al een tijdje zat ik niet goed in mijn vel.  Ik had te veel hooi op mijn vork genomen en op een gegeven moment zag ik door de bomen het bos niet meer.  Ik heb toen een afspraak bij Simone gemaakt.  Na het eerste consult voelde ik mij al een stuk rustiger in mijn hoofd.  Ik kreeg weer meer overzicht in mijn hoofd. 

Na het tweede consult kreeg ik meer rust in mijn hoofd doordat ik dingen kon loslaten, niet alles zelf wil doen en prioriteiten kon stellen. 
Zelf lukte het mij niet om dit voor elkaar te krijgen.  Voor mij was het wel een drempel om te gaan,  ik wilde alles zelf oplossen en ik was misschien ook wel bang voor wat eruit zou komen.  Maar achteraf ben ik zo ontzettend blij dat ik bij Simone de consulten heb gehad.  Ik heb echt meer rust in mijn hoofd,  en nu snap ik niet dat voor mij die drempel zo hoog was.

Simone is heel professioneel en ze stelt je heel erg op je gemak.  Het voelt heel vertrouwd en ze geeft je de ruimte om je emoties te laten zien. Ik krijg nu meer inzicht in dingen die echt belangrijk voor me zijn, ik kan zo mijn prioriteiten beter stellen en gelukkiger zijn." 

"Voor mijn kinderen had ik al een aantal fijne ervaringen met NEI gehad bij Simone. Via hun foto’s maakte Simone contact en daar kwamen veel herkenbare dingen in naar voren, waardoor ik meer rust en balans voelde bij de kinderen. 

Vanwege deze goede ervaringen, leek het me goed om ook eens een NEI-sessie voor mezelf te doen, zeker nu ik zwanger ben. Zonder specifieke hulpvraag, was ik toch benieuwd wat dit mij en ons kindje in mijn buik kon brengen. Onbewust bleek er bij mij angst voor de bevalling te zitten. 

Ik merk dat ik nu rustiger ben, niet meer op zie tegen de bevalling en vertrouwen heb in de keuzes die de deskundige om me heen zullen maken. 

En het mooiste was dat de baby zelf mij als boodschap mee gaf ‘ik ben liefde’, wat een kadootje, waar ik met veel dankbaarheid aan terug denk!"

 

 "Ik had al 24 jaar erge rugklachten die mijn leven erg beïnvloedden. Ik had afgelopen jaren al zoveel therapieën geprobeerd, maar helaas zonder resultaat. Maar tijdens het eerste consult voelde ik de pijn minder worden en mijn rug soepeler worden. Ik kon het niet geloven!

Daarna heb ik flink spierpijn gehad. Maar de pijn die ik 24 jaar gehad heb is niet meer terugkomen. Na 3 consulten voel ik me goed, ik heb nog wel een beetje last, maar dat is goed te hebben en daar kom ik nog een keer voor terug. Ik merk ook dat ik door de nei-therapie beter in mijn vel zit, meer zelfvertrouwen heb en beter voor mezelf op kom. Ik vind jou als therapeut ook erg rustgevend."

" 3 jaar geleden kreeg ik veel last van mijn rug en zij en ging ik een volledig glutenvrij dieet volgen. Na een tijd ging het een stuk beter, maar ging ik ook reageren op melk / kruiden en verschillende oliën. Ook werden mijn reacties op glutenbesmetting heel hevig (griep, buikpijn, rugpijn etc). 

Toen heb ik een afspraak met Simone gemaakt. Door de therapie voelde ik me elke keer een stukje beter, met als gevolg dat ik weer kon beginnen met kruiden en melk. En na 8 consulten kwam er uit dat ik weer kon vertrouwen dat het goed was, om gluten weer rustig aan binnen te krijgen.

Het leek wel alsof ik droomde, want ik heb 3 jaar een glutenvrij dieet moeten volgen! Na flink twijfelen heb ik 's avonds toch iets gepakt en nergens last van gehad! Ik ben nu al een aantal weken bezig met het weer opbouwen van gluten eten en ik voel me steeds sterker worden.

Voor mij een hele positieve ervaring!"

"Ik kwam bij Simone doordat ik al 5 jaar erge heimweeklachten had. In de jaren ervoor had ik er nooit last van, maar 5 jaar geleden begon dit. Ik heb verschillende therapieën geprobeerd, maar niks hielp. Er werd gezegd dat ik het gewoon moest accepteren, maar dat is helaas lastig voor me. 

De sessie was een week voor mijn vakantie, ongeveer 2 dagen voor vertrek had ik nog wel een behoorlijk onprettig gevoel. Op de dag van vertrek ging het naar omstandigheden prima, met behulp van wat rescuedruppels. Eenmaal op vakantie heerlijk gehad!! Geen moment aant huis gedacht en lekker ontspannen kunnen eten!"